Mijlpalen

Keunstkrite Fotografietalent 2020

Bij de fotografiewedstrijd van de Keunstkrite 2020, waarbij deelnemers uit het hele land meededen, won ik de over-all prijs in de categorie Jeugd, en werd ik op 26 september 2020 uitgeroepen tot “Keunstkrite Fotografietalent 2020”. Wat ben ik daar dankbaar voor!

 

 

 

 

Ik won deze prijs met mijn black-foto van een Fries Paard: zwart-op-zwart, waarmee ik ook de categorie “Dieren” bij de jeugd had gewonnen.

 

 

 

 

Met deze foto werd ik runner-up in de categorie “abstract”. Het is een foto van een detail van ons dressuurzadel.

Oanmoedigingspriis Jong Talint | gemeente Achtkarspelen

Op 26 juni werden in “De Kruidhof” in Achtkarspelen de tweejaarlijks toe te kennen Cultuurprijs en Aanmoedigingsprijs Jong Talent uitgereikt. Ik was als genomineerde voor de jeugdprijs uitgenodigd. De avond werd voor mij al snel extra speciaal… Ik won als fotografe de “Oanmoedigingspriis Jong Talint”😱
Met een geweldige prijs en nog bijzonderder jurycommentaar gingen we weer naar huis!

 

 

Een aantal van mijn foto’s hebben de “grote wereld” al bereikt..

FOTOWEDSTRIJD KEUNSTKRITE 2019

Ook in 2019 heb ik opnieuw meegedaan aan de fotowedstrijd van de Keunstkrite Noordoost Friesland. Uit meer dan 500 inzendingen in verschillende categorieën werd ik twee keer “runner-up”: één keer in de categorie Mens-Jeugd en één keer in de categorie Natuur-Jeugd

De foto’s werden tot en met 3 september 2019 geëxposeerd in botanische tuin “De Kruidhof” in Buitenpost Hieronder een plaatje van de expositie waarin je mijn foto van Laura met Bodhi ziet hangen..

PHRYSO

Zo gebruikte het KFPS in hun magazine “Phryso” voor nummer 2017-9 twee van mijn foto’s!

CATALOGUS

Eén van mijn foto’s werd door Stal de Nieuwe Heuvel gebruikt  voor de catalogus van het Concours voor Tuigpaarden Fries Ras op 5 mei 2018. 

FOTOWEDSTRIJD KEUNSTKRITE TWIZEL 2018

In 2018 organiseerde de Keunstkrite Twizel hun jaarlijkse fotowedstrijd en bij de Jeugd haalde ik daar de eerste prijs in de categorieën “Abstract&Detail” en “Landschappen”. 

SOCIAL MEDIA

Ook worden mijn foto’s wel eens gebruikt door grotere pagina’s op Instagram en Facebook, zoals “http://stegen.net” en “friesianfeatures” (Instagram). 

Facebook reactie(s)
Delen is fijn!