Paarden(sport)

Op 4 augustus 2019 was ik bij de Dressage World Breeding Championships Ermelo. Ik heb hier de bijzondere proef van Marc-Peter Spahn en Elias 494 kunnen fotograferen; Elias is het eerste Friese paard dat hier heeft gestart!

Op 19 juli startte Heleen de Haas in Tolbert in de PAVO-cup met Izarra v. Everdale en Joleen v. Everdale.

Op 9 juni fotografeerde ik Heleen de Haas en Izarra v. Everdale in Harich.

Hengstenhouderij familie Bosma organiseert elk jaar op Koningsdag een hengstenshow. Dit zijn enkele momenten uit 2019.

Op 6 april 2019 fotografeerde ik de hengsten van Stal Haas op de Hengstenkeuring in Hoenderloo.

Samen met Picture-Thizz fotografeerde ik tijdens het mooie Outdoor Warga 2019. Klik op de naam van het album om de foto's te zien die ik maakte.

Op 1 augustus was ik bij Concours Hippique Buitenpost. Wat was het weer leuk! Ik heb gefotografeerd bij de volgende rubrieken:
1. Tuigpaarden lage limiet (groep van 13:15)
2. Hackney's grote maat limiet (groep van 13:30)
3. Fries Ras nieuwelingen competitie (groep van 14:05)
4. Dressuurshow Heleen de Haas en Harmina Holwerda (14:23)
5. Young Riders tuigpaarden (groep van 15:10)
6. Hackney's grote maat ereklasse (groep van 15:30)
7. Tuigpaarden nieuwelingen competitie (groep van 16:05)

Mis je jezelf en ben je benieuwd of ik je ook gefotografeerd heb? Stuur mij een mail!

Vandaag had Heleen de Haas haar wedstrijddebuut met Izarra in de L2 in De Blesse en ik was erbij! Het resulteerde in 3 mooie winstpunten en twee eerste prijzen!

Op 24 juni was ik even in Tolbert en fotografeerde twee combinaties die in de Subtop uitkwamen: Heleen de Haas en Marc Peter Spahn.

Op 16 juni fotografeerde ik Fonger T fan 'e Boppelannen in Exloo met Jalmer de Groot.

Op 17 maart hebben mijn zus (Picture-Thizz Fotografie) en ik gefotografeerd bij de lessen van Eva Roemaat en Jesse Drent (Nalanta by Jesse Drent and Eva Roemaat). Wij hebben de foto's gemaakt voor op de certificaten. Groep 1, 3 en 4 zijn gefotografeerd door Picture-Thizz en ikzelf heb foto's gemaakt van groep 1 tijdens de les en groep 2.

Op 30 december 2017 fotografeerde ik Heleen de Haas tijdens de Subtopwedstrijd stoeterij Bommelsteyn te Haskerhorne.

Op 14 en 15 oktober organiseerde het Kennis en Promotieplatform Fries Dressuurpaard voor de eerste keer een EK Dressuur voor Friese Paarden. Ik was erbij en maakte foto's van een paar combinaties.

Zaterdag 23 september werden de dressuurkampioenschappen voor Friese paarden (KFPS) gehouden in Kootwijk. Op een hele mooie lokatie heb ik een heleboel foto's gemaakt. Dit album is daar een selectie van. ** UPDATE ** Op 28 september heb ik nog 39 nieuwe foto's toegevoegd! Kijk dus gerust nog een keer rond!

Op 2 september maakte ik foto's op CH Drogeham

Op 19 augustus 2017 fotografeerde ik tijdens de subtop-wedstrijd in Zwolle.

In Noord-Sleen werd op 6 augustus 2017 een subtop wedstrijd gehouden, waar ik bij was en in een heerlijk zonnetje mooie combinaties op de foto kon vastleggen.

Op 2 augustus 2017 fotografeerde ik op het Concours Hippique Buitenpost. Het was een hele uitdaging, maar ontzettend leuk! Ik had nog helemaal geen ervaring met het fotograferen van het tuigen, maar ik vind het super leuk om kennis te maken met deze tak van de paardensport. Ik hoop dat u de foto's mooi vindt!

Dinsdag 11 juli was ik op de Centrale Keuring KWPN in Harich! Ik heb daar heel erg veel prachtige paarden gezien en op de foto gezet!

Heleen de Haas tijdens de Subtop Soest op 8 juli 2017 met DWKLeen en Alger T fan e Boppelannen

Album met verschillende fotoreportages die ik maakte op 17 juni 2017. Klik op de naam van het album om deze foto's te zien!

Facebook reactie(s)
Delen is fijn!