PAGINA WORDT AANGEPAST

Achter de schermen ben ik druk bezig met het bewerken van de foto’s van afgelopen tijd én.. het verwerken van veranderingen in deze website en diensten voor Nabeleving!
 
Zo worden vanaf 1 februari de fotoshoots onderverdeeld in nieuwe pakketten en ben ik bezig met het maken van flyers voor (toekomstige) klanten waar veel handige info in staat over de fotoshoots: van voorbereiding tot delen van de foto’s!
 
Omdat ik even wat extra tijd nodig heb om mijn website bij te werken en er al een mooi aantal fotoshoots gepland staat voor januari, heb ik daarom even de agenda dichtgedaan tot 1 februari! Vanaf dan begin ik weer met het inplannen van nieuwe fotoshoots, in de nieuwe format!
 
Hopelijk helpt dat voor jullie én voor mij om onze ideeën overzichtelijk met elkaar te kunnen delen en mooie herinneringen vast te leggen✨